Og for at gør dagens eksemplarer ekstra lækre kogte jeg lige en pose af de brombær, som jeg havde dumpet i fryseren - mums!
![](http://www.gyldenmose-frugt.dk/data/images/Bromb%C3%A6r1.jpg)
Brombær syltet på den allerbedste måde!
1 kg brombær
Saft af ½ citron
500-750 g sukker
½ tsk Atamon
De rensede bær overhældes med citronsaften, bringes langsomt i kog under låg og koges ved svag varme i 4-5 minutter. Man røre forsigtigt i bærrene, så de øverste kommer nederst i saften og omvendt, så alle bærrene bliver varmepåvirket i nogle minutter. Når der slukkes røres sukker og Atamon i. Syltetøjet hældes i varme atamonskyllede glas, der bindes til med det samme.
2 kommentarer:
Hmm. Bare fordi det er den slags man sætter tænderne i, behøver det jo ikke blive mindre frækt :)
Det lyder bare helt vildt lækkert det der!
Den er også MEGET højt på favorit listen her :-) Og i nykogt tilstand er det ganske enkelt en himmeriges mundfuld!
Og hvis man koger små portioner kan man helt spring atamonen over - i hvert fald med den fart det svinder væk her :-P
Send en kommentar