4-6 Koteletter
1 Løg
2 fed hvidløg
5 dl klar bouillon
En håndfuld soltørrede tomater
1½ spsk. tomatpure
Paprika
Safran
5 dl fløde
Basilikum
Salt
Peber
Brun koteletterne på panden. Læg dem i et ildfast fad. Svits løget i margarinen, tilsæt de hakkede hvidløgsfed. Kog panden, som koteletterne er brunede på, af med bouillonen. Tilsæt afkoget sammen med de soltørrede tomater, og lad det hele koge et par minutter. Blend det.
Tilsæt pure, paprika, safran og fløde. Varm langsomt. Smag til med rigeligt basilikum samt salt og peber. Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader.
onsdag den 14. januar 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
0 kommentarer:
Send en kommentar