torsdag den 5. februar 2009

Om at holde varmen

Jeg synes jeg forsætter med at små snoske - men på søndag skal vi altså afsted på skiferie - og jeg vil være frisk!
Så i aften står den på suppe - i varmens tegn :-P

Portugisisk kylling-, citron- og myntesuppe
Ingredienser:
4 kyllingefileter
½ løg, fint hakket
1½ l vand
1 terning hønsebouillon
2 spsk ris
1½ spsk citronsaft
4 spsk finthakket mynte

Læg kyllingen i en gryde sammen med vand, bouillon og løg. Bring i kog og skum overfladen. Kog i 3 minutter tilsæt ris og lidt salt. Lad suppen simre i ca. en halv time. Tag gryden af varmen og tag kyllingestykkerne op. Skær kødet i mindre mundrette stykker, og put dem tilbage i gryden. Tilsæt citronsaften og bring suppen i kog. Fordel mynten i de forvarmede suppeskåle. øs suppen op, og server med brød.

0 kommentarer:

Send en kommentar