Menuen skal derfor værer nem og lækker.
For jeg orker ærlig talt ikke at stå i køkkenet i timevis...
Og så var det manden foreslog det han betegner som min 'scorer'-ret. Lidt ironisk taget i betragtning at jeg først har serveret den for ham efter vi var blevet kærester.
På trods af at vi før da kendte hinanden i 4 år og jævnligt spiste sammen.
Hvordan det er gået til, at han ikke lige har fået denne ret serveret tidligere, er et mysterie - for den har været på min hitliste, siden jeg lavede den første gang i gymnasietiden...
Kylling med avocado og bacon
Ingredienser:
1 kylling (ca. 1,3 kg) eller 4-6 kyllingefileter
75 g bacon
1 tsk tørret timian
½ hønsebouillonterning
1 dl hvidvin
2 dl vand
1 dl piskefløde
1 spsk mel
2 avocadoer
Striml baconen og steg den sprød. Lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Del kyllingen i otte dele og brun den i bacon fedtet. Krydr med salt, peber og timian. Tilsæt den halve bouillonterning, vin og halvdelen af vandet. Lad kyllingen simre under låg i 30-40 minutter. Tag kyllingestykkerne op. Pisk fløde og mel udrørt i resten af vandet i og lad saucen koge nogle minutter. Del avocadoerne, fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og læg dem i saucen sammen med kyllingestykkerne. Drys med bacon. Server med pasta.
Enjoy!
2 kommentarer:
Hmm. Er det garanteret? :)
Altså ... nu er det jo min mand der kalder den det - så det bør tages med et vist forbehold...
Men garanteret er at jeg endnu aldrig har fået klager over den og at det er en super enkel ret :-)
Send en kommentar