søndag den 14. december 2008

Om diabets konfekt...

Egentlig var det en kommentar til denne kommentar...
Men jeg kunne ikke få lov at poste :-(

Gerne :-)
Jeg bruger opskrifterne herfra: http://andedam.blogspot.com/2008/12/om-julekonfekt.html
Men i stedet for købe marcipan laver jeg selv en hjemmelavet sukkerfri variant.

Jeg smutter mandlerne og maler dem til mel - eller meget, meget fint hakkede. Så blander jeg dem med Perfect Fit eller Atwell (det er halvdyrt...). 150 g mandel mel til 5o g perfect fit/atwell. Hvis der ikke skal væske i opskriften tilføjes en ½ patouriseret æggehvide til at samle massen med - ellers ikke.

Marcipan massen kan forøvrigt også formes som små brød og bages i ovnen ved 175 grader i 8-10 minutter. Så har du en lækker kransekage (som ikke diabetikere også gerne smovser i!).
I det hele taget hugger jeg gerne et stykke af mandens diabets konfekt :-D

Jeg overtrækker med sukkerfri chokolade - og så kan han også nyde lidt julegodt. Selv om det selvf. stadig skal være med måde...

1 kommentarer:

Majsen sagde ...

Tak for denne. Jeg er også lige i den båd, så opskrifter er altid kærkomne.

Så må jeg se, hvor meget jeg kan have for mig selv :-)

Send en kommentar