onsdag den 6. januar 2010

Gulerodssuppe

4 pers.

Ingredienser:
1 løg
250 g gulerødder
250 g kartofler
1 lime
1 fed hvidløg
1 frisk rød chili
10 g frisk ingefær
2 tsk. rapsolie
1 1/4 liter grønsagsbouillon
Salt
Friskkværnet peber

Ved servering - frisk ost - light og groft brød

Fremgangsmåde:
Sauter finthakket løg, hvidløg, chili og ingefær i olie. Tilsæt de skrællede og groft udskårne gulerødder og vend det hele godt sammen. Hæld bouillon på og lad suppen simre til gulerødderne er helt møre. Blend suppen så den bliver glat og kog den igennem igen. Smag til med limesaft, salt og friskkværnet peber.
Server med groft brød.

1 kommentarer:

Mohammed Adwan sagde ...

موضوع جميل تفضل هنا

Send en kommentar